112Gelderland

Arnhem - Vrouw in woning overvallen

Maandagmiddag, even na 17.00 uur, is een 38-jarige vrouw in haar woning aan het Kleefseplein overvallen.

De dader bedreigde haar met iets dat op een vuurwapen leek. Daarmee dwong hij de vrouw geld af te geven. Bij de overval raakte het slachtoffer licht gewond. De politie startte direct met een onderzoek. Naast een buurtonderzoek is door de afdeling Forensische Opsporing een sporenonderzoek in de woning ingesteld. Van de dader is bekend dat het gaat om een man met een getinte huidskleur. Zijn leeftijd wordt geschat tussen de 30 en 40 jaar. Hij heeft een slank postuur en zwart haar. Hij was gekleed in een donkerblauwe spijkerbroek, een donkerblauw sweatshirt en sportschoenen. Verder droeg hij een bril.

De politie is op zoek naar mensen die maandagmiddag iets op of rond het Kleefseplein hebben gezien dat met dit misdrijf te maken kan hebben. Getuigen kunnen bellen met de politie op nummer 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten