112Gelderland

Tiel - Tiel Onder invloed tegen lantaarnpaal

In de nacht van zondag op maandag, omstreeks 23.45 uur, reed een 37-jarige man uit Ommel zijn auto total loss tegen een lantaarnpaal. Ook de lantaarnpaal werd volledig vernield. De aanrijding vond plaats op de Binnenhoek in Tiel. Er raakte niemand gewond. De 37-jarige bestuurder werd kort na de aanrijding aangehouden.

Toen de agenten op de plaats van de aanrijding aan kwamen zat er niemand meer in de auto. Omstanders vertelden dat de inzittenden waren weggelopen. Een klein half uur na de aanrijding meldden zich een vrouw en de 37-jarige verdachte. Laatstgenoemde gaf toe dat hij had gereden.

De agenten lieten hem blazen. De verdachte blies een F. Dit is een indicatie dat de man teveel alcohol zou hebben gedronken. Hij werd aangehouden. Op het politiebureau blies de verdachte 735 ug/l en werd zijn rijbewijs ingevorderd. De agenten maakten proces-verbaal op.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten