112Gelderland

Doetinchem - Fietsendief achtervolgd en aangehouden door eigenaresse fiets

Donderdag 30 april heeft een 38-jarige Doetinchemse een fietsendief achtervolgd en deze samen met een automobilist weten klem te rijden en aan te houden. De dief is aan de politie overgedragen.

De vrouw zag vlak voor 17.30 dat haar onafgesloten fiets gejat werd vanaf de oprit van een woning aan de Bunderhorst, waar ze op dat moment op bezoek was. De vrouw rende direct het huis uit en zette lopend de achtervolging in. Omdat ze zo de wegfietsende dief niet bij kon houden, vroeg ze een passerende automobilist om hulp. Deze achtervolgde samen met de vrouw de dief, en wist op de Mullerstraat zijn auto dwars voor de fietser te zetten, om hem de doorgang te belemmeren. De vrouw sprong uit de auto, pakte direct haar eigen fiets vast en sommeerde de dief om te blijven staan. De dief, een 39-jarige man uit Doetinchem, bleef staan en verzette zich niet. De man is overgedragen aan de politie.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten