112Gelderland

Didam - Jongen beroofd, politie zoekt getuigen

Woensdagmiddag 29 april is een 17-jarige jongen uit Ulft op de Molenhoek in Didam van een geldbedrag beroofd door vier nog onbekende jonge mannen die in een zwarte Mercedes reden. De politie zoekt getuigen.

De beroving vond rond 15.15 uur plaats. De jongen liep op de Molenhoek toen de auto waar het viertal in reed vlakbij hem stopte. Drie van de inzittenden liepen op hem af, de bestuurder bleef bij de auto staan. De 17-jarige werd door n van de jongeren vastgepakt en ook geschopt. Er werd geld geist, waarna de jongen het geld dat hij bij zich had overhandigde. Daarna gingen de jongeren er in de auto vandoor.

Van de vier jonge mannen in de auto is bekend dat het om blanke jonge mannen van rond de 20 jaar oud ging. De dader die de 17-jarige vastpakte droeg een lichtblauw petje, een meerkleurig, gevlekt t-shirt en een blauwe spijkerbroek.

Als u iets gezien heeft van de beroving of de omschrijving van dit viertal, al dan niet in combinatie met de auto waar ze in reden (zwarte Mercedes) herkent, bel dan met de politie via 0900-8844.

 

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten