112Gelderland

Wezep - Jongen zonder rijbewijs met auto van weg geraakt

Woensdagavond 29 april is een 16-jarige jongen uit Wezep op de Rondweg van de weg geraakt en tegen bomen gebotst. De jongen en een andere inzittende kwamen met de schrik vrij, de auto waar de jongen in reed raakte zwaar beschadigd. De 16-jarige had wel wat pijnklachten, en is ter controle naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval vond rond 21.30 uur plaats. De jongen, zo bleek later, had zonder toestemming een auto van een familielid meegenomen. Bij het inhalen van andere autos heeft de auto vermoedelijk de linker stoeprand geraakt, waardoor de auto in een slip terecht kwam en rechts van de weg tegen twee bomen botste. Volgens getuigen zou de jongen te hard gereden hebben en vlak voor een bocht ingehaald hebben, ter hoogte van een dubbele doorgetrokken streep op de weg.

De politie maakt proces-verbaal op tegen de jongen wegens rijden zonder rijbewijs, gevaarlijk rijgedrag en inhalen ter hoogte van een doorgetrokken streep.

De politie zoekt nog contact met n getuige, namelijk de bestuurder van een van de autos die door de jongen werd ingehaald. Het gaat om de bestuurder van een kleine, rode auto. Herkent u zich hierin, neem dan aub contact met de politie op via 0900-8844.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten