112Gelderland

Beschonken Ermelor met auto over de kop

Stroe - Een 41-jarige automobilist uit Ermelo is in de vroege ochtenduren van donderdag 13 december op de Wolweg in Stroe gewond geraakt nadat hij met zijn auto over de kop was geslagen. De man wordt ervan verdacht onder invloed van alcohol te hebben gereden.

Voorbijgangers zagen omstreeks 04.45 uur een auto op zijn kop liggen bij de rotonde aan de Wolweg en sloegen alarm. Bij de komst van agenten bleek de Ermelor nog in zijn auto te zitten. Omstanders hadden zich intussen over hem ontfermd en verleenden eerste hulp. Ambulancepersoneel heeft de man met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Over het midden de rotonde lag een spoor van aarde richting het voertuig in de berm. Vermoedelijk was de bestuurder rechtdoor over de rotonde geschoten. Aangezien de bestuurder naar drank rook is er bij hem bloed afgenomen voor een bloedproef. Daaruit zal moeten blijken of de man teveel gedronken had.

Meer nieuws

09 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Diefstal elektrische fiets Enghuusweg Putten
09 okt. | 22:00
Nijkerk - Gezocht - Diefstal display e-bike Wheemplein Nijkerk
09 okt. | 22:00
Markelo - Gezocht - Diefstal kentekenplaten Holterweg Markelo
09 okt. | 22:00
Gezocht - Mishandeling Markt Dedemsvaart
09 okt. | 22:00
Gezocht - Bedreiging met vuurwapen Mr. J.M. de Kempenaersingel Arnhem
09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten