112Gelderland

Nijkerk - Man verdacht van diefstal c.q. heling

De politie heeft op dinsdagochtend 28 april een 40-jarige automobilist uit Harderwijk aangehouden op verdenking van diefstal c.q. heling. De man liep tegen de lamp toen agenten hem in Nijkerk controleerden.

Agenten zagen de man omstreeks 08.50 uur rijden over de Van Middachtenstraat en besloten hem te controleren. De bestuurder kon geen legitimatie of rijbewijs tonen. In de auto zagen de agenten diverse soorten kabels en ijzeren profielen liggen. Zij hadden hun twijfels over de opgegeven naam van de bestuurder en de herkomst van de spullen en besloten een en ander bij het politiebureau uit te zoeken.

De bestuurder bleek inderdaad een valse naam te hebben opgegeven. Onderzoek wees uit dat de goederen die in zijn auto lagen van diefstal afkomstig waren. Deze bleken een dag eerder vanaf een bouwterrein in Barneveld te zijn gestolen. Hierop is de man uit Harderwijk aangehouden en voor nader onderzoek ingesloten in het politiebureau. Daarnaast heeft hij een proces-verbaal gekregen voor het opgeven van een valse naam en het rijden met een ongeldig verklaard rijbewijs.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten