112Gelderland

Batenburg - Vierjarig meisje ernstig gewond na aanrijding

Maandagochtend omstreeks 11.00 uur is een 4-jarig meisje uit Batenburg ernstig gewond geraakt toen zij tijdens het spelen plotseling de straat op liep. Het ongeval vond plaats in de Hoppehofstraat in Batenburg. Voor het ongeval werd ook de traumaheli ingezet. De auto die betrokken was bij de aanrijding reed na de aanrijding door. Een 36-jarige vrouw uit diezelfde plaats, werd later die middag bij haar woning aangehouden.

De auto die bij de aanrijding betrokken was, zou grijs zijn. De politie deed een beroep op de burger en maakte gebruik van Burgernet. Na wat speurwerk kon aan het eind van de middag de verdachte worden aangehouden. De politie heeft de auto waarmee de vrouw heeft gereden in beslag genomen voor onderzoek. De vrouw werd in verzekering gesteld en zit op dit moment nog vast op het politiebureau. Vandaag zal het onderzoek worden voortgezet. Het meisje verkeert buiten levensgevaar.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten