112Gelderland

Hengelo - Man aangehouden voor vernielingen

Een 24-jarige man uit Hengelo is in de nacht van zondag op maandag 27 april aangehouden nadat hij vernielingen aanrichtte.

De politie kreeg rond 00.50 uur de melding dat een man in de Louis van Gasterenstraat met een breekijzer ruiten van autos en woningen zou vernielen. Na een korte zoektocht werd de man aangehouden op de kruising van de Oldenzaalsestraat met de Hasselerbaan. Hij is ingesloten voor nader verhoor. Het breekijzer is in beslag genomen.

Uit een eerste onderzoek bleek dat de man bij vijf woningen ruiten heeft vernield. Het betreft woningen aan de Theodora Versteeghstraat, de Willem Royaardsstraat, de Louis van Gasterenstraat en de Aaltje Noordewierstraat. Ook vernielde de man een ruit van een auto die geparkeerd stond in de Louis van Gasterenstraat en van een auto die geparkeerd stond in de Willem Royaardstraat.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten