112Gelderland

Nijmegen - Man bedreigt agenten na stenenregen

Agenten zijn vrijdagavond 24 april bedreigd aan de Molenstraat in Nijmegen. De politie kreeg een melding dat iemand stenen vanaf een dakterras gooide.

Een vrouw raakte lichtgewond door de stenen, ook sneuvelde er een winkelruit. Omdat de situatie gevaarlijk was voor de omgeving gingen agenten de woning binnen. Daar kwamen ze oog in oog te staan met een man die met een groot mes dreigde.

Daarom zijn de agenten even later met getrokken vuurwapen naar binnen gegaan. De verdachte, een 24-jarige man uit Nijmegen, gaf zich over. Wel bleef hij de agenten verbaal bedreigen en beledigen. Er is ook een 17-jarige Nijmeegse aangehouden die in het pand aanwezig was.

De politie doet nu verder onderzoek naar wat er precies is voorgevallen. Een zaak als deze wordt hoog opgenomen door de politie. Geweld of bedreigingen tegen politieagenten is onacceptabel. Agenten hebben een verantwoordelijke rol in onze samenleving en moeten hun werk kunnen doen zonder gehinderd te worden.

()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten