112Gelderland

Lunteren - Politie pakt man op na inbraak bij bejaarde vrouw

De politie heeft in Lunteren een inbreker aangehouden nadat hij werd betrapt door de bewoonster van een huis aan de Van den Hamlaan. De bejaarde bewoonster lag dinsdagmiddag 21 april te slapen op de bank toen ze gerommel in de badkamer hoorde.

Toen de vrouw ging kijken, zag ze de inbreker staan. Toen de vrouw riep dat hij weg moest gaan vertrok de man. Het slachtoffer belde de politie, die meteen een zoekactie startte. Binnen een half uur werd de verdachte herkend en aangehouden, het blijkt om een 24-jarige man uit Lunteren te gaan.

Het slachtoffer bleek de verdachte al eerder rond haar huis gezien te hebben. Ze vond die wel verdacht, maar belde niet de politie. Daarom benadrukt de politie dat het belangrijk is om bij verdachte situaties te bellen. De politie kan niet overal tegelijkertijd zijn en doet daarom nadrukkelijk een beroep op mensen om te helpen bij het voorkomen van inbraken en het pakken van daders door snel te bellen. Ook voor verdachte situaties mag 112 gebeld worden.

()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten