112Gelderland

Nijmegen - Winkeldief betrapt op heterdaad

Een 25-jarige man uit Roemeni is donderdagmiddag op heterdaad betrapt toen hij met gestolen spullen een warenhuis aan de Grote Markt in Nijmegen verliet zonder de spullen af te rekenen. Hij wordt verdacht van diefstal en werd aangehouden door politie in burger.

De man had de aandacht getrokken van de agenten omdat hij zich verdacht ophield bij de uitgang van het warenhuis. Hij stond daar met een boodschappentrolley. Deze worden veel gebruikt bij winkeldiefstallen. De agenten observeerden de man en zagen dat hij de trolley oppakte en over de alarmpoortjes heen tilde. Buiten spraken de agenten de man aan en maakten zich bekend als politie. Hij werd aangehouden.

In de trolley zaten diverse T-shirts en overhemden voor een totaal bedrag van 622 euro. De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau en ingesloten. Daar werd het onderzoek voortgezet.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten