112Gelderland

Doorwerth - Politie zoekt getuigen na poging plofkraak

De politie doet onderzoek naar een poging tot een plofkraak aan de Van der Molenallee in Doorwerth. In de nacht van woensdag op donderdag 16 april kreeg de politie een melding over een brandende auto bij een winkelcentrum.

Al snel bleek dat het om een gestolen auto ging, waarmee geprobeerd was om de geldautomaat te rammen. Vermoedelijk wilden de daders de automaat ook opblazen. Dat is echter niet gelukt, er is dan ook geen buit gemaakt.

Volgens getuigen gaat het mogelijk om drie daders. Deze zijn gevlucht in een donkerkleurige auto richting Renkum, en vervolgens vermoedelijk richting de snelweg. De politie is op zoek naar mensen die deze auto rond 3.30 uur gezien hebben, en mogelijk meer details hebben. Misschien zijn er ook mensen die aan de Van der Molenallee meer gezien hebben en nog niet met de politie hebben gesproken. Ook met hen komt de politie graag in contact via 0900-8844.

De politie heeft verder sporenonderzoek gedaan, ook zal er een buurtonderzoek plaatsvinden.

()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten