112Gelderland

Vuren - Auto te water

De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag een 23-jarige man aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed. De man was bestuurder van een personenbusje dat aan de Zeiving in Vuren door onbekende oorzaak te water was geraakt. Een 24-jarige vrouw die ook in de auto zat raakte gewond.

Omstreeks 03.30 uur kreeg de politie de melding door dat er een auto te water was geraakt. Op de plaats van het ongeval troffen de agenten een man op de kant aan die nat was en aardig onder invloed bleek te zijn. Bij navraag of er nog meer mensen in de auto zaten gaf hij een vaag antwoord. Dan komt er een melding binnen dat er in een kerkdorp van de gemeente Lingewaal een vrouw dronken voor een woning zou staan. Daar reden de agenten naar toe. De vrouw bleek ook doorweekt en had eveneens in het busje gezeten. Zij bleek gewond.

De agenten reden met haar terug naar de locatie van het ongeval waar inmiddels het ambulancepersoneel zich had ontfermd over de 23-jarige man. Omdat de 23-jarige man op een eerder moment autosleutels had laten vallen werd hij op dat moment als verdachte gezien. Hij werd aangehouden en de vrouw werd met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis in Nieuwegein. Omdat de man erg recalcitrant was en niet wilde meewerken aan een alcoholtest op het bureau is hij ter ontnuchtering ingesloten. Vandaag zal hij worden gehoord en proces-verbaal worden opgemaakt.

Bij het maken van dit bericht was nog niet de volledige personalia van beide personen bekend.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten