112Gelderland

Westerhaar - Politie zoekt mogelijke getuige brandstichting

De politie is op zoek naar de man die afgelopen nacht, vrijdag 10 april rond 02:30 uur, een bewoonster van de Bremstraat heeft aangesproken.

De vrouw was wakker geschrokken van een harde knal, waarschijnlijk het gevolg van een brandstichting in een bestelwagen verderop in deze straat. De man kwam hard aanrennen uit de richting van de Rozenstraat en rende richting Zonnebloemstraat. De man wekte de indruk achter iemand aan te zitten en ging er vervolgens snel vandoor.

Getuigenoproep

De politie wil graag in contact komen met deze naar schatting 40-jarige man van 1.80 meter lang met een normaal postuur en kortgeknipt blond haar (blokhead). Hij droeg een opvallend groene broek met een blouse.

Eventuele andere getuigen die iets gezien of gehoord hebben dat mogelijk verband houdt met deze brandstichting en nog niet met de politie gesproken hebben wordt k gevraagd contact met haar op te nemen via 0900-8844. Anonieme informatie kan worden doorgegegeven via 0800-7000.

Naar de brandstichting is een onderzoek gestart.

()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten