112Gelderland

Nijkerk - Bestuurder opgepakt na ongeval

Na een aanrijding tussen twee autos in Nijkerk donderdagavond heeft de politie een 40-jarige man zonder vast adres opgepakt. De man reed zonder rijbewijs en onder invloed van alcohol. Bovendien was hij in bezit van een gestolen rijbewijs en auto.

Omstreeks 19.00 uur botste de man op de Grieglaan op een andere auto, bestuurd door een 33-jarige Nijkerker. Door de klap ontstond zware schade en belandde de auto van de 40-jarige op het dak. De 40-jarige man was er aanvankelijk te voet vandoor gegaan maar werd even later op aanwijzen van omstanders door agenten op de Beethovenlaan aangetroffen. Hij bleek onder invloed van alcohol en had vermoedelijk inwendig letsel opgelopen. Om die reden moest de man naar het ziekenhuis. Daar is ook bloed afgenomen voor een bloedproef. De Nijkerker was met de schrik vrij gekomen. De 40-jarige man zelf bleek geen rijbewijs te bezitten, het rijbewijs dat hij bij zich had was gestolen. Ook de auto waarin hij had gereden bleek als gestolen te boek te staan. De politie heeft de zaak in onderzoek.

()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten