112Gelderland

Tiel - Politie zoekt getuigen van een beroving en een mishandeling

De politie is op zoek naar getuigen van een gewelddadige beroving en een mishandeling in Tiel. Beide incidenten vonden plaats in de nacht van zaterdag 4 op zondag 5 april op de Binnenmolenweg en de Achterweg in Tiel. Beide incidenten vonden plaats omstreeks 02.00 uur. De politie houdt er ernstig rekening mee dat het om dezelfde daders gaat. De politie is op zoek naar getuigen.

In het eerste geval ging het om een 32-jarige man uit Badhoevedorp. Hij werd door vermoedelijk drie getinte mannen geschopt en geslagen en van zijn telefoon beroofd. Een getuige heeft het wel gezien maar kon geen signalementen geven. Even later kregen de agenten een soortgelijke melding maar dan op de Achterweg in Tiel. Dit was eveneens een 32-jarige man maar deze kwam uit Tiel. Hij had verwondingen in zijn gezicht en vertelde ook door meerdere personen te zijn geschopt en geslagen. Bij hem was niets weggenomen.

De politie wil graag in contact komen met mensen die menen wat gezien of gehoord hebben. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten