112Gelderland

Bentelo - Medewerker mishandeld tijdens paasparty

Een 21-jarige man uit Ambt Delden die op maandag 6 april (Eerste Paasdag) aan het werk was in een feesttent aan de Bentelosestraat in Bentelo, werd tijdens de avond mishandeld toen hij een ruzie wilde sussen. De politie is op zoek naar de dader en roept getuigen op om zich te melden.

De mishandeling vond plaats omstreeks 1.15 uur. De 21-jarige was als vrijwilliger aan het werk in de bediening. Toen hij twee groepen jongens met ruzie tegenover elkaar zag staan, probeerde hij dit te sussen door ertussen te gaan staan. Direct kreeg de man een slag in zijn gezicht, waarbij hij een tand verloor en een tijdje buiten westen raakte. Andere vrijwilligers brachten de man naar buiten, waarna hij zich onder tandartsbehandeling moest stellen.

Laffe mishandeling

De politie is op zoek naar de verantwoordelijke van deze laffe mishandeling. Volgens de verklaring van het slachtoffer stond er op het moment van de mishandeling een man naast hem die mogelijk geslagen heeft of die gezien heeft wie geslagen heeft. Deze man is circa 20/25 jaar oud. Hij is ongeveer 1.90m lang en heeft blond kort stekelig haar. De man droeg een grijze trui of longsleeve met op de voorkant een rood vierkant blok met een wit kruis in het midden. De politie komt graag in contact met deze man.

Weet u wie hij is Of heeft u meer informatie die kan leiden tot het oplossen van deze laffe mishandeling Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Melden kan ook anoniem via 0800-7000.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten