112Gelderland

Druten - Vrachtwagenchauffeur ziet file te laat

Dinsdagochtend zijn op de Maas en Waalweg ter hoogte van Druten, een vrouw van 34 uit Druten en een vrouw van 20 jaar uit Maasbommel gewond geraakt. Een 46-jarige vrachtwagenchauffeur uit Waalwijk, reed met zijn auto op een langzaam rijdende rij autos.

De vrachtwagen reed over de Maas en Waalweg komende uit de richting Tiel en rijdende in de richting van Nijmegen. Ter hoogte van Druten merkte hij, mogelijk door het felle zonlicht, de langzaam rijdende rij autos te laat op en botste tegen de laatste auto aan, bestuurd door de 34-jarige Drutense. De auto vloog door de klap de berm in en kwam in een naastgelegen sloot terecht. Omstanders hebben de vrouw uit de auto bevrijd. De vrouw is met onbekend letsel overgebracht naar het RadboudUMC.

De auto die vr het eerste slachtoffer in de rij stond werd ook door de vrachtwagen geraakt. De 20-jarige vrouw die de auto bestuurde raakte daarbij gewond aan haar nek en is ter controle overgebracht naar het CWZ. Er waren diverse getuigen van het ongeval. De hulpdiensten zijn enige tijd bezig geweest met het bergen van de autos. De politie doet nader onderzoek en zal proces-verbaal opmaken.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten