112Gelderland

Beuningen - Man verdacht van diefstal cq. heling

De politie heeft op zondagavond 5 april in Beuningen een 21-jarige inwoner van die plaats aangehouden. De man wordt verdacht van diefstal cq. heling; in zijn woning werden goederen aangetroffen die twee dagen eerder waren weggenomen bij een inbraak in een bedrijfspand in Nijmegen.

Bij de politie was informatie binnengekomen dat de 21-jarige mogelijk bij de inbraak betrokken zou zijn geweest en dat er in zijn woning spullen zouden liggen die daarbij zijn ontvreemd. Het ging hier onder andere om werktuigmachines. Zondagavond gingen agenten naar de woning van de man, maar troffen hem daar niet aan. Wel wisten zij te achterhalen waar de 21-jarige op dat moment was en hebben hem gevraagd naar zijn woning te komen. Hij voldeed daar aan en liet de agenten binnen. In de woning trof de politie inderdaad meerdere goederen aan die bij het bedrijf in Nijmegen waren ontvreemd. De 21-jarige bewoner is vervolgens aangehouden en voor nader onderzoek meegenomen naar het politiebureau. Daar zal hij worden verhoord.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten