112Gelderland

Epe - Man aangehouden na slaan en bedreigen jongens

De politie heeft zaterdag 4 april een 64-jarige man uit Epe aangehouden op verdenking van het mishandelen en bedreigen van twee jongens van 15 en 16 uit Epe.

De politie werd rond 21.00 uur zaterdagavond gebeld over het voorval. De jongens fietsten samen met drie anderen over de Kapelstraat, toen de 64-jarige man opeens op hen af kwam rennen. Hij sloeg de 15-jarige jongen met een hockeystick tegen het achterhoofd en sloeg met de stick ook tegen zijn fiets. De jongen hield hier een pijnlijk hoofd en schade aan zijn fiets aan over. Tegen de 16-jarige jongen uitte de man een ernstige bedreiging. De jongens belden meteen met de politie en de man liep weg. Door de jongens was de man herkend als een buurtbewoner. Zij konden de politie aanwijzen waar de man woonde, waarna de man thuis is aangehouden.

De man is aangehouden voor nader verhoor en onderzoek. Mogelijk zijn pesterijen gepleegd door andere jongeren de oorzaak van de woede-uitbarsting van de man. Of dit zo is en wie die andere jongeren dan zijn is nog in onderzoek.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten