112Gelderland

Inbrekers overlopen

Wezep - Bij een inbraak aan de Oude Keizersweg in Wezep zijn zaterdag 12 januari twee inbrekers overlopen toen de bewoners thuiskwamen. De inbrekers maakten zich snel uit de voeten. De politie is direct een zoekactie gestart. Ook is er een burgernetactie gedaan. Helaas heeft dat nog niets opgeleverd.

De bewoners kwamen omstreeks 19.50 uur thuis en zagen twee mannen uit hun huis komen lopen. Bij het zien van de bewoners gingen zij er vandoor richting de Stationsstraat in Wezep. En van de bewoners is nog achter de mannen aangegaan maar raakte ze kwijt.

Het zou gaan om twee mannen met een Oost-Europees uiterlijk. De mannen droegen donkere kleding, leren jassen en ze hadden beide mutsen op met oorkleppen. Ze waren ongeveer 25 jaar.

De politie is direct een zoekactie gestart waarbij ondermeer een politiehond werd ingezet. Ook is er een burgernetactie uitgegaan. Helaas leverde dit tot nu toe niets op.

Uit de woning werden ondermeer sieraden weggenomen. De inbrekers bleken de achterdeur te hebben opengebroken om binnen te komen.

De politie onderzoekt de inbraak en is op zoek naar getuigen. Zij worden verzocht te bellen met 0900 8844.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten