112Gelderland

Heteren - Ongeval met letsel op A50

Zaterdag rond 17.30 uur vond op de snelweg A50 een verkeersongeval plaats met impact voor beide rijrichtingen. Een personenauto verloor op de rijbaan (rechts) richting Arnhem het linkervoorwiel. De velg met band vloog over de middenberm en kwam op de rijbaan (links) richting knpt. Valburg tegen een tegemoetkomende auto, op de ruit en op het dak. Een 32-jarige vrouw uit Nijmegen raakte gewond aan haar hoofd en is naar het UMC St Radboud overgebracht.

Na de melding rukten de hulpdienstenmassaal uit om aan beide kanten van de A50 te assisteren. Met name ook de brandweer ging met het nodige materieel en manschappen ter plaatse voor hulpverlening. De getroffen auto had forse ruit- en dakschade. Een deel van het dak was door de impact naar binnen geslagen. In de auto zat een jong gezin uit Nijmegen. De 32-jarige bijrijdsterliep verwondingen aan haar hoofd op, de bestuurder zover bekend alleenschrammen.Een baby bleef ongedeerd, maar is net als de man ter controle naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurster van de auto die het wiel verloor,van 24 jaaren afkomstig uit Heelsum, bleef ongedeerd en is later door de politie als verdachte gehoord. Ook spraken agenten met getuigen.  

Specialisten van de afdeling Verkeersongevallenanalyse (VOA) kwamen ter plaatse voor technisch sporenonderzoek.In verband met de hulpverlening en daarna het politieonderzoek werd een gedeelte van de weg afgesloten.Eerst werd de rijbaan rechts weer vrijgegeven, richting Valburg bleef nogwat langer slechts n rijstrook open.Beide voertuigen zijn afgesleept voor verder technisch onderzoek, dat zondag plaatsvindt.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten