112Gelderland

Apeldoorn - Overval op cafetaria, politie zoekt getuigen

Vrijdagavond 3 april is een cafetaria aan de Pinksterbloem in Apeldoorn overvallen door een nog onbekende man. De politie zoekt getuigen die misschien iets gezien hebben.

De overval werd even na 23.00 uur gemeld bij de politie. Vlak voor sluitingstijd is de overvaller de zaak ingegaan en heeft een medewerkster bedreigd met een stuk gereedschap. De overvaller is er met een geldbedrag rennend vandoor gegaan, richting de Sluisoordlaan. Er is niemand gewond geraakt en er waren geen klanten in de zaak tijdens de overval. De politie werd gealarmeerd en heeft nog gezocht naar de overvaller, maar heeft de man niet meer aangetroffen.

De overvaller was volledig in het zwart gekleed, had zijn gezicht bedekt en droeg ook een zwarte pet. Opvallende details waren wel dat de man een zwarte Adidas trainingsbroek droeg, met witte strepen over de hele lengte van de broek, en dat hij een knalgele plastic tas bij zich had.

Heeft u de overvaller mogelijk gezien voor of na de overval Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem een melding doen kan ook, via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten