112Gelderland

Hattemerbroek - Man aangehouden na inbraak snackbar

Donderdagavond 2 april heeft de politie een 37-jarige man uit Wezep aangehouden op verdenking van een inbraak in een snackbar aan de Zuiderzeestraatweg in Hattemerbroek.

De inbraak werd rond 23.30 gemeld bij de politie door een alerte getuige, die knallen had gehoord. De inbreker bleek enkele ruiten van de snackbar vernield te hebben. Er is wel iemand binnen geweest, maar voor zover bekend is er niets gestolen, vermoedelijk omdat er ook niets van waarde in de zaak lag.

Dankzij het door de getuige genoteerde kenteken van de auto die wegreed na de inbraak, is de man uit Wezep aangehouden. Kort na de inbraak was de man in Wezep al gesignaleerd door de politie, maar toen wist hij in eerste instantie rennend weg te komen. Na een zoekactie door de politie is de man rond 02.30 uur alsnog aangehouden in een woning in Wezep.

De man is ingesloten voor nader verhoor. De politie maakt proces-verbaal tegen hem op.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten