112Gelderland

Elst - Politie zoekt getuigen van ernstige mishandeling

In een onderzoek naar een ernstige mishandeling afgelopen weekend in Elst is de politie op zoek naar getuigen. Het slachtoffer, een 58-jarige man uit Westervoort, moest met onder meer een gebroken kaak naar het ziekenhuis.

Het slachtoffer was in de nacht van zaterdag op zondag rond 01.15 uur vanaf een caf aan de Rijksweg Noord op weg naar zijn auto om naar huis te gaan. De man was in gezelschap van enkele familieleden. Op de Dorpsstraat ter hoogte van de ING-bank verscheen een groep jongeren die het slachtoffer zonder enige aanleiding tegen de grond sloegen. Vervolgens gingen de groep er vandoor richting gemeentehuis. Enkele familieleden waren er nog vergeefs achteraan gegaan.

Volgens getuigen ging het om jonge mannen in de leeftijd tussen 18 en 25 jaar. Een van hen werd omschreven als een blanke met een wat gezet postuur, hij droeg onder meer een blauwe trui met een print en had kort donkerblond haar. De politie hoopt aan de hand van informatie van getuigen achter de identiteit van de daders te komen. Getuigen worden dan ook opgeroepen zich te melden op telefoonnummer 0900-8844. Kent u de daders maar kennen zij u ook Bel dan anoniem met Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten