112Gelderland

Arnhem - Trio uit Utrecht op heterdaad gepakt na auto-inbraak

Drie Utrechters van 17, 18 en 20 jaar zijn maandagavond in Arnhem door de politie aangehouden voor een auto-inbraak. De drie werden op heterdaad betrapt door agenten.

Vorige week bleek dat er op een parkeerplaats aan de Parkweg enkele autos waren opengebroken. Agenten besloten daarop maandagavond onopvallend de parkeerplaats te observeren en waren er omstreeks 21.30 uur getuige van dat de drie inzittenden van een auto inbraken in een geparkeerde auto. Daarbij wisten ze een laptop buit te maken.

Toen de agenten wilden ingrijpen sloeg het trio in hun auto op de vlucht. Op de St. Antonielaan lukte het de wagen klem te rijden en twee inzittenden aan te houden. De derde wist te voet te ontkomen maar kon dankzij een alerte getuige worden gepakt op de Graaf Lodewijkstraat. De politie sluit niet uit dat het trio meer op zijn kerfstok heeft. De Utrechters zitten voorlopig vast voor onderzoek en verhoor.

()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten