112Gelderland

Twee aanhoudingen na woningoverval

Hierden - De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 12 januari twee mannen aangehouden na een overval op een woning aan de Parallelweg in Hierden. Bij de overval raakte niemand gewond.

De eigenaar een camping werdomstreeks 01.10 uur in zijn woning overvallen door tweemannen. De man werd eerst met een smoes naar buiten gelokt en daar overvallen. Hij werd bedreigd met vermoedelijk een vuurwapen en vastgebonden. Nadat de mannen waren vertrokken, lukte het de man zichzelf te bevrijden en de politie te alarmeren. Het slachtoffer raakte niet gewond.

Agenten zijn direct een grote zoekactie gestart.Hierdoor konden kort na de overval aan de Grevenhofweg in Hierden twee mannen worden aangehouden die van de overval worden verdacht. De politie sluit niet uit dat er nog een derde persoon bij de overval is betrokken.

Het overvallenteam van de politie doet verder onderzoek. Ook wordt sporenonderzoek gedaan door het team Forensische Opsporing.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten