112Gelderland

Zaltbommel - Politie op zoek naar mogelijke autoinbreker

De politie is op zoek naar de eigenaar van een groene dames Gazellefiets met versnelling en zwarte fietstassen aan beide zijden. De fiets werd in de nacht van vrijdag 20 op zaterdag 21 maart gebruikt door een man die verdacht wordt van auto-inbraken in diverse delen van Zaltbommel.

In de wijken de Vergt en de Spellerwaard, maar ook in de Waluwe zijn in de eerste twee weken van maart ruim dertig autos opengebroken. Daarbij zijn de navigatiesystemen uit de auto weggenomen.

Er is bij de politie een gedeelte van het signalement van een mogelijke dader bekend. Ook zou hij zich verplaatsen op een fiets.

Die nacht werd er door diverse agenten op de fiets gesurveilleerd. Ondanks de mist werd er op de Kantelen een man op een fiets gezien die zich verdacht gedroeg. Nadat n van de agenten de man had achterhaald, wist de onbekende man toch te ontkomen. Zijn fiets liet hij achter.

Kenmerken fiets: (klik op de foto voor een vergroting)

Type: Impala Framenummer: 9124623 Framemaat: 54 Shimano 4-speed versnelling Grote zwarte ding-dongbel Handelaarsplaatsje: Frans Harleman tweewielers Voor en achter trommelremmen Kapot gelzadel met zwart nylon overtrek Gesloten groene kettingkast

Het is de vraag of deze fiets van de man is of van iemand anders is die de fiets mist. De politie wil graag in contact komen met mensen die de fiets herkennen en roept hen op contact op te nemen met het team Zaltbommel via telefoonnummer 0900-8844.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten