112Gelderland

Doetinchem - Politie onderzoekt kassagreep bij tankstation

De politie onderzoekt een kassagreep die op maandagavond 23 maart bij een tankstation aan de Bilderdijkstraat plaatsvond. De verdachte sloeg op de vlucht toen het rookkanon in werking werd gesteld.

Het incident vond omstreeks 20.45 uur plaats. Een man die zijn gezicht volledig bedekt had kwam de shop van het tankstation binnen en deed een kassagreep. Het personeel heeft direct de rookmachine in werking gesteld waarna de man er vandoor ging.

De gewaarschuwde politie stelde direct een onderzoek in en het vermoeden is, dat de verdachte richting het Bonanzapark is gevlucht. Het gaat om een man die vermoedelijk getint is. Hij wordt op 1.80 1.90 m geschat en hij droeg een zwarte jas en een geel sweatshirt met capuchon. Verder droeg hij witte schoenen. Opvallend is, dat hij enigszins gebogen loopt.

De politie heeft maandagavond ondermeer met politiehonden gezocht, maar dit heeft nog niet tot een aanhouding geleid. Het onderzoek wordt voortgezet en mensen met informatie wordt gevraagd om met 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 te bellen.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten