112Gelderland

Herwen - Onder invloed met busje de boomgaard in

Zondagmiddag omstreeks 16.00 uur is een 23-jarige man uit Emmerich aangehouden op de Ossenwaard in Herwen. Hij raakte onder invloed van alcohol met zijn busje van de weg en reed een boomgaard in. Daarbij werd zijn bus ernstig beschadigd. Hij wordt verdacht van het rijden onder invloed, het verlaten van plaats ongeval en overtreding van de Wet ID.

Bij de politie was een melding binnengekomen dat er een man laveloos bij zijn auto was aangetroffen.Zijn busje zou ernstig beschadigd zijn door de aanrijding. De melder van het ongeval had de verdachte aangehouden nadat deze laatste was weggelopen van de plaats van aanrijding.

Toen de agenten ter plaatse kwamen roken zij een alcohollucht. De verdachte mocht blazen en werd vervolgens aangehouden. Op het bureau blies de man 705 ug/l op het ademanalyseapparaat. De agenten maakten proces-verbaal op. De man moet zijn rijbewijs nog inleveren. Naast een proces-verbaal kreeg de verdachte ook voor een aantal uren een rijverbod opgelegd.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten