112Gelderland

Barneveld - Man aangehouden voor handel in softdrugs

Een 28-jarige man uit Barneveld is vrijdagmiddag 20 maart op het Gowthorpeplein aangehouden op verdenking van handel in softdrugs. De man is voor nader onderzoek ingesloten.

Een surveillerende BOA van de gemeente zag op de Kapteijnstraat twee mannen die zich verdacht gedroegen. Omdat hij handel in drugs vermoedde sprak hij ze aan, maar op dat moment ging n van hen er vandoor in de richting van het centrum. De man klom daarbij op het dak van een aantal winkels. Toen hij op het Gowthorpeplein weer van het dak afklom kon hij aangehouden worden door andere BOAs. De man werd overgedragen aan de politie. Hij bleek diverse zakjes softdrugs bij zich te hebben. Tevens bleek hij bij het verlaten van het dak een auto te hebben beschadigd. Hiervan is aangifte opgenomen. De andere man is op de Kapteijnstraat bij de BOA blijven staan. Bij controle door de politie bleek hij alleen een gebruikershoeveelheid softdrugs bij zich te hebben. ()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten