112Gelderland

Arnhem - Boetes gend en uitgedeeld bij grote verkeerscontrole

Bij een grote verkeerscontrole in Arnhem-Zuid vrijdagmiddag en -avond heeft de politie meerdere boetes gend maar ook uitgedeeld. Tientallen autos werden aan de kant gezet op een terrein aan de Malburgseveerweg.

Tussen 14.00 en 22.00 uur controleerden ambtenaren van politie, RDW, Rijkswaterstaat en Belastingdienst bijna 100 voertuigen en hun inzittenden. Ook de ANWB was terplaatse om kleine defecten te kunnen verhelpen. Uiteindelijk werden er voor diverse uiteenlopende verkeersovertredingen ruim 20 bekeuringen uitgedeeld.

Ook werd er een totaalbedrag van ruim 1400 euro gend aan openstaande boetes. Door de Belastingdienst werd beslag gelegd op 69 autos. Daarvan werden er 18 daadwerkelijk afgesleept. Ook werd een bedrag van ruim 18 duizend euro gend aan achterstallige belasting gend. Bij een persoon werd een contant geldbedrag van 5000 euro in beslag genomen waarvan geen herkomst verklaard kon worden. Ook werden geringe hoeveelheden softdrugs in beslag genomen. De politie zette 23 agenten in. De controle had onder meer tot doel de verkeersveiligheid te bevorderen en het tegengaan van criminaliteit in de wijken.

()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten