112Gelderland

Zelfmoord of misdrijf

Hallo (Dld.) - Een 41-jarige Nederlandse vrouw werd op 22 december 2012 dood aangetroffen in haar woning in de gemeente Uelsen, Duitsland. Haar echtgenoot had zijn vrouw levenloos in hun woning aangetroffen en belde de politie.

Persbericht Duitse politie In het eerste politieonderzoek leek het om een zelfmoord te gaan.Op basis van nieuwe informatie is de politie en het Staatsanwaltschaft Osnabrck vanaf het begin van dit jaar een intensief onderzoek gestart naar de 43-jarige echtgenoot. Sinds het begin van dit jaar heeft de politieinspectie Emsland / Bentheim een moordonderzoek opgestart, het onderzoek wordt vanuit Nordhorn uitgevoerd.

Bij dit onderzoek zijn forensische wetenschappers en deskundigen ingeschakeld, die afgelopen donderdag sporenonderzoek hebben verricht in de woning. De 43-jarige echtgenoot werd afgelopen donderdag aangehouden door de Duitse politie en is op verzoek van het openbaar ministerie Osnabrck in verzekering gesteld.

De Duitse politie en Staatsanwaltschaft Osnabrck doen verder onderzoek.

Eventuele (Nederlandse) getuigen of betrokkenen kunnen contact opnemen met de Duitse politie, politietelefooncentrale Nordhorn: 0049-.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten