112Gelderland

Arnhem - Tasjesroof mislukt

Op de Rotterdamsingel in de Arnhemse wijk Elderveld heeft donderdagavond een nog onbekende man een 21-jarige Arnhemse geprobeerd te beroven van haar tas. Door te schreeuwen wist ze haar belager van zich af te schudden.

Het slachtoffer liep rond 20.45 uur vanaf het winkelcentrum Elderveld de wijk in. Ter hoogte van de Den Haagweg werd ze vanachter aangevallen door een man op een fiets die het kennelijk op haar schoudertas voorzien had. De vrouw begon te gillen waarna de man wegreed over de Rotterdamsingel. Het zou gaan om een blanke man in de leeftijd van 25 tot 30 jaar met kort blond haar. Hij zou een opvallende wijde broek gedragen hebben en reed op een rammelende fiets.

Twee weken geleden, op dinsdag 3 maart rond 22.00 uur deed zich op het Elderveldplein een soortgelijke poging voor. Toen werd een 17-jarig meisje belaagd door een man op een fiets die probeerde haar schoudertas te pakken. Doordat het hengsel brak mislukte de tasjesroof. De politie onderzoekt de verbanden en roept getuigen van beide voorvallen op te reageren. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844. Liever anoniem reageren Bel dan Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

(/ )

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten