112Gelderland

Ede - Veiligheidscontroles in de wijk

In de wijken Reehorst, Oud Zuid en Enka-terrein in Ede heeft de politie woensdagavond in samenwerking met de gemeente Ede een grootschalige veiligheidscontrole gehouden. Daarbij werd onder meer een totaalbedrag van ruim 4.000 euro gend aan openstaande boetes.

Met ruim zestien agenten, aangevuld met handhavers van de gemeente, werden controles uitgevoerd op het verkeer en zogenoemde hotspots bezocht die bij de politie bekend staan als overlastgevend. Daarnaast werden alle horecazaken bezocht voor controle. Ook werden diverse adressen aangedaan waar bewoners nog achterstallige boetes van justitie hadden openstaan. Mede vanwege de politieacties werd in beperkte mate boetes uitgedeeld, in 23 gevallen werden waarschuwingen gedaan. Er werden geen personen aangehouden. De actie had tot doel een bijdrage te leveren aan de veiligheid en leefbaarheid in de wijk.

()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten