112Gelderland

Aanrijding letsel

Haaksbergen - Op de N18 (Eibergsestraat) vond op vrijdagochtend 11 januari een aanrijding plaats tussen een voetganger en een automobiliste.

Omstreeks 07.45 uur wilde een 20-jarige vrouw uit Haaksbergen de rijbaan oversteken. Ze werd aangereden door een personenauto die bestuurd werd door een 24-jarige automobiliste uit Haaksbergen die in de richting van Eibergen reed. De voetganger is met onbekend letsel met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurster van de auto raakte niet gewond. De auto raakte zwaar beschadigd. De Verkeersongevallen analyse doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De N18 is enige tijd afgesloten voor verkeer, maar werd omstreeks 10.30 uur weer vrijgegeven.

De politie maakt zich zorgen over het gedrag van mensen op de plek van dit ongeval. Een politiecollega in burger die in de file terechtkwam door het ongeval, zag toen hij ter plaatse kwam dat er links en rechts van de plaats van het ongeval autos gewoon voorbij reden. In eerste instantie ontfermde niemand zich over het slachtoffer dat stil op het wegdek lag. Automobilisten vervolgden gewoon via de berm en het fietspad hun weg en reden zelfs door de brokstukken van het ongeval om hun weg te vervolgen. Meer maatschappelijke betrokkenheid is in zon situatie gepast.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten