112Gelderland

Apeldoorn - Politie zoekt getuigen brandstichting bij coniferen

Donderdagavond 12 maart zijn er twee brandstichtingen bij coniferenhagen gemeld bij de politie, aan de Vosweide en aan de Waterkamer. De politie zoekt getuigen.

De eerste melding kwam rond 20.00 uur binnen, vanaf de Waterkamer. Een buurtbewoner had de brand geblust. De tweede melding kwam rond 20.30 uur vanaf de Vosweide. Hier hebben niet alleen coniferen in brand gestaan, maar vatte ook een schuurtje vlam. Toen de brandweer ter plaatse kwam waren de coniferen al uitgebrand, maar het schuurtje brandde nog wel. Deze brand is door de brandweer geblust. Of er in het schuurtje spullen lagen die schade hebben opgelopen is nog niet duidelijk. In beide gevallen waren de bewoners niet thuis.

De politie onderzoekt de brandstichtingen en is op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien en nog niet met de politie gesproken Bel dan met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

/

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten