112Gelderland

Nederasselt - Hennepkwekerij ontdekt in leegstaand huis

In een leegstaand huis aan de Eindsestraat in Nederasselt heeft de politie dinsdag een hennepkwekerij ontdekt. In totaal ruim duizend planten werden aangetroffen en vernietigd. De politie heeft nog geen arrestaties verricht.

De politie kwam de hennepteelt op het spoor na anonieme tips. Na aanvullend onderzoek besloten agenten dinsdag een kijkje te nemen in het huis. Verspreid over verschillende ruimtes, die voor de hennepteelt waren ingericht, vonden agenten de hennepplanten. In een schuur werd ook een gestolen aanhanger aangetroffen. De aanhanger zelf bleek ook te zijn ingericht om er hennep in te kweken, maar daar stonden geen planten meer in. In een van de ruimtes werd tenslotte nog een stroomstoot wapen gevonden en in beslag genomen. De politie is nog op zoek naar de verantwoordelijke(n) voor de hennepteelt.

()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten