112Gelderland

Aanhouding na steekpartij (update van eerder bericht)

Arnhem - De politie in Arnhem heeft in de late avond van donderdag 10 januari een 36-jarige inwoner van die stad aangehouden na een steekpartij op de Van Galenstraat in de wijk Presikhaaf. Het slachtoffer van de steekpartij is een 45-jarige stadsgenoot en met ernstige verwondingen opgenomen in het ziekenhuis.

Rond elf uur meldden omstanders dat er kennelijk ruzie was op straat, waarbij iemand zou zijn neergestoken. Kort na aankomst troffen agenten het slachtoffer buiten op straat aan. De man bleek enkele verwondingen te hebben en vertelde te zijn gestoken door de 36-jarige. Die werd even verderop in de straat aangetroffen. De twee bleken bekenden van elkaar en zouden in huis bij de 36-jarige ruzie hebben gekregen. Volgens de 36-jarige was hij eerst geslagen door zijn 45-jarige stadsgenoot.

De 36-jarige Arnhemmer is aangehouden en ingesloten voor nader onderzoek en verhoor. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het is op dit moment niet bekend of hij al dan niet in levensgevaar is. De aanleiding en toedracht worden nog nader onderzocht. De politie roept daarbij getuigen op te reageren en is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten