112Gelderland

Politie toont beelden overvallers

Steenderen - De politie toont vanavond na de uitzending van het TV-nieuws een opsporingsbericht met bewegende beelden van twee overvallers. Het duo heeft op donderdag 3 januari een overval gepleegd op de COOP-supermarkt aan de Dorpsstraat in Steenderen. De politie hoopt dat iemand hen herkent.

Die bewuste donderdag kwamen de mannen de supermarkt binnen. De twee overvallers droegen bivakmutsen, bedreigden meerdere medewerkers met een vuurwapen en eisten bij de kassas en een postbalie geld. Daarna gingen zij er met geld vandoor.

Mensen aanwezig Er raakte niemand gewond. Wel waren, aangezien de supermarkt open was, veel mensen getuige van de overval. Zij zijn opgevangen door de politie en slachtofferhulp.

Beelden zonder muts De politie toont vanavond na de nieuwsuitzending een opsporingsbericht met bewegende beelden van de overvallers. Naast de beelden van de daders in de supermarkt, zijn er ook beelden waarop de mannen zonder bivakmuts te zien zijn.

TV Gelderland De beelden worden vrijdagavond na het TV-nieuws van 18.00 uur op Omroep Gelderland getoond. Daarna wordt dit opsporingsbericht elk uur herhaald.

Tips doorgeven Mensen die de mannen herkennen of tips hebben, worden opgeroepen te bellen met de opsporingstiplijn 0800-6070. Anoniem tips doorgeven kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten