112Gelderland

Ermelo - Politie onderzoekt overval en vraagt tips

De politie is een onderzoek gestart naar een gewapende overval op een tankstation aan de Hamburgerweg in Ermelo op woensdag 4 maart rond 21.00 uur.

Op dat moment kwam een persoon het tankstation binnen, die een medewerker met een wapen bedreigde. Korte tijd later ging de dader met buitgemaakt geld er vandoor in onbekende richting. Van de verdachte is het volgende bekend: hij droeg een zwarte jas, joggingbroek en een bivakmuts. Hij wordt op 1.75 1.80 m geschat en heeft een normaal postuur. De politie onderzoekt de zaak en is direct een zoektocht gestart, waarbij ook een speurhond werd ingezet.

Het Team Forensische Opsporing is ook ingezet voor een sporenonderzoek en er zijn camerabeelden veilig gesteld. Ook is er nog een Burgernetbericht verstuurd. Er wordt vandaag een verder buurtonderzoek ingesteld.

Van de verdachte is het volgende bekend: hij droeg een zwarte jas, joggingbroek en een bivakmuts. Hij wordt op 1.75 1.80 m geschat en heeft een normaal postuur.

Mocht u iets gezien of gehoord hebben, bel dan de politie op 0900-8844. Als u anoniem wilt blijven, kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten