112Gelderland

Renkum-Doorwerth-Heelsum - Politie vraagt om hulp om auto-inbraken te voorkomen

Na een aantal inbraken in autos in Renkum, Doorwerth en Heelsum vraagt de politie de inwoners van deze plaatsen om hulp. In februari werd er elf keer ingebroken in een auto. Begin februari werd er een aantal keer in Doorwerth ingebroken, daarna was het raak in Heelsum en Renkum.

Om het aantal inbraken in autos terug te dringen heeft de politie de hulp van de bewoners van deze dorpen nodig. Het is belangrijk dat mensen verdachte situaties meteen bij 112 melden, zegt de politie. We kunnen we niet overal tegelijk zijn, we hebben de oren en ogen van buurtbewoners hard nodig. Met die informatie kunnen we daders pakken en inbraken voorkomen.

Verder is het belangrijk dat waardevolle spullen uit de auto worden gehaald. Als inbrekers geen buit vinden in een auto, worden ze niet beloond voor hun daden. Zorg dus dat een auto goed afgesloten is en haal spullen uit de auto.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten