112Gelderland

Tiel, Ede, Gouda, Den Haag,Rotterdam - Politie houdt vier verdachten aan in onderzoek crimineel netwerk

De politie heeft de afgelopen weken vier mannen uit Tiel, in de leeftijd van 20 tot en met 48 jaar aangehouden. Zij worden onder andere verdacht van deelneming aan een criminele organisatie, inbraken, witwassen en hennepteelt. De politie hield op 3 februari al eerder een aantal verdachten aan in dit onderzoek.

Op dinsdag 3 februari werd op diverse plaatsen in Nederland door de politie en in nauwe samenwerking met het Openbaar Ministerie een gedeelte van een crimineel netwerk opgerold. En van de aangehouden personen is een 23jarige man uit Tiel. Deze man wordt gezien als de hoofdverdachte. Verder werden een 32- en 21-jarige man uit Ede aangehouden. Gedurende het onderzoek werd duidelijk dat er relaties waren tussen de groep verdachten in Tiel en Ede. De actie en de aanhoudingen hebben een aardige klap toegebracht aan het criminele netwerk in Tiel en Ede en aan degenen die hen hielpen. De politie zet het onderzoek voort en doet verder geen nadere mededelingen.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten