112Gelderland

Nijmegen - Aanhouding na achtervolging gestolen scooter

Op zaterdagmorgen, rond 05.00 uur, zagen agenten op de Van Schevichavenstraat een scooter rijden met daarop twee personen. De scooter bleek gestolen. Na een achtervolging kon n verdachte, een 15-jarige Nijmegenaar worden aangehouden.

De scooter viel op omdat deze zonder verlichting reed en de twee personen geheel in het zwart gekleed waren en omdat beide personen hun gezicht bedekt hielden. Ook had de bijrijder een big-shopper bij zich. Nadat hen een stopteken was gegeven, ging de scooter er met hoge snelheid vandoor. Na een achtervolging via Bijleveldsingel en Sint Annastraat kon uiteindelijk op de Proosdijweg een 15-jarige Nijmegenaar worden aangehouden. De tweede verdacht wist te ontkomen. De scooter bleek op 26 januari te zijn gestolen vanaf de Kolpingstraat in Nijmegen. De verdachte is voor onderzoek ingesloten.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten