112Gelderland

Arnhem - Mannen aangehouden na overlast

Met de aanhoudingen van vijf mannen in de leeftijd van 21 tot en met 25 jaar afkomstig uit Arnhem, Huissen en Westervoort heeft de politie in de Arnhemse wijk Klarendal vrijdagochtend vroeg een eind gemaakt aan ernstige overlast waardoor buurtbewoners uit de slaap werden gehouden.

Al om 04.30 uur klaagden bewoners van de Sonsbeeksingel over ernstige geluidsoverlast. Agenten gingen op onderzoek uit en troffen in een in de wijk gelegen pand enkele jongeren aan. In de gemeenschappelijke tuin aan de achterzijde bleken diverse vernielingen te zijn aangericht. Enkele jongeren die daar waren werd de wacht aangezegd. Een uur later werd er wederom geklaagd en zagen agenten dat de jongeren flessen kapot gooiden, lawaai maakten en probeerden brand te schichten. Daarop werden de vijf aangehouden waarna de rust terugkeerde.

()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten