112Gelderland

Nijmegen - Onderzoek Mariska Peters in volle gang

In het kader van het onderzoek naar de dood van Mariska Peters zoekt de politie vandaag, vrijdag 27 februari, in samenwerking met een specialistische afdeling van de Landmacht, in de omgeving van de vindplaats van het slachtoffer.

Vrijdagochtend vanaf omstreeks 08.30 uur zijn de politie en de specialistische afdeling van defensie met 20 man bezig met een zoekactie naar eventueel achtergebleven eigendommen of andere relevante voorwerpen die kunnen bijdragen aan het oplossen van dit misdrijf. Ook is de politie op zoek naar de jas van Mariska. Ze droeg op de dag van haar verdwijning een zwart glimmend jack, kleine maat, met doorgestikte horizontale banen. De jas had een ritssluiting en een opstaande kraag.

Op maandag 9 februari was Mariska door familie als vermist opgegeven. Zondagochtend werd Mariska door een speurhondengroep levenloos aangetroffen in de bossen van de Hatertse vennen. Dinsdag werd duidelijk, na onderzoek van het Nederlands Forensisch Instituut, dat ze door geweld om het leven is gebracht. De politie hoopt snel duidelijkheid te krijgen over de omstandigheden waaronder Mariska is overleden en zet het onderzoek voort.

De politie wil graag in contact komen met mensen die menen wat gezien of gehoord te hebben. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten