112Gelderland

Aangehouden na wilde rit

Hengelo ov - Woensdagavond 9 januari zijn twee jongens uit Enschede aangehouden na een wilde rit tussen Enschede naar Hengelo.

Agenten zagen om 20.45 uur op de Tuindorpstraat in Hengelo dat twee jongens vlug op een scooter sprongen en wegreden, bij het zien van de politieauto. Daarop zetten de agenten de achtervolging in, maar die werd genegeerd. De scooterbestuurder negeerde meerdere malen het rode verkeerslicht, reed op de Deldenerstraat tegen het verkeer in en deed dit met snelheden van 70 km/u. Uiteindelijk reed de bestuurder zich vast op de Thiemsbrug. Toen de jongens van de scooter stapten, viel een betonschaar op de grond. De jongens zijn aangehouden en voor verder onderzoek in verzekering gesteld. Het gaat om twee Enscheders van 17 en 18 jaar oud. Onderzocht wordt of het om een gestolen scooter gaat.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten