112Gelderland

Vaassen - Getuigen gezocht geweldsincident

De politie zoekt getuigen in het onderzoek van een zware mishandeling aan de Suikerbrink in Vaassen, op 23 december 2014.

De politie is nog steeds op zoek naar de dader van een mishandeling van een vrouw in een woning aan de Suikerbrink in Vaassen. Woensdag 25 februari zal worden geflyerd aan de Suikerbrink en in de directe omgeving, om wederom aandacht te vestigen op deze zaak.

Op dinsdag 23 december werd bij een woning aan de Suikerbrink in Vaassen aangebeld. De 25-jarige bewoonster deed open, waarna een man de woning binnendrong en de vrouw mishandelde. Hij doorzocht de woning en ging er kort daarna op een fiets vandoor. De vrouw moest met zwaar aangezichtsletsel en snijwonden in haar armen worden opgenomen in het ziekenhuis.

Van de dader is het volgende signalement bekend:

man van ca. 20-25 jaar oud; Mager postuur; Ongeveer 1.75m. lang; Getinte huidskleur; Droeg een muts, een donkere jas of trui met capuchon en een Ajax-broek; Is vertrokken op een mountainbike in de richting van het centrum.

Getuigen worden nog steeds verzocht zich te melden. Hebt u informatie die van belang kan zijn voor het oplossen van deze zaak, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de politie, via 0900-8844 of anoniem via M. 0800-7000.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten