112Gelderland

Nijmegen - Speurhonden vinden stoffelijk overschot

Zondagmorgen even over 10.00 uur werd bij de politie melding gedaan, door een vertegenwoordiger van een speurhondengroep, dat er in de bossen van Hatertsevennen een stoffelijk overschot was aangetroffen. De politie is direct na de vondst met het onderzoek gestart naar de omstandigheden waaronder het slachtoffer om het leven is gekomen en de identiteit van het slachtoffer.

Voor het weekend was door een kennis van de familie, een lid van het Team Grootschalig Onderzoek van de vermiste Mariska Peters op de hoogte gebracht van het feit dat er vandaag door een groep speurhonden en hun begeleiders zou worden gezocht. Van het onderzoeksteam kregen zij enkele locaties op waar men de honden kon laten zoeken. En daarvan was de Hatertsevennen.

Kort na omvang van de speuractie werd het stoffelijk overschot aangetroffen. Direct na de vondst en de melding werd de omgeving ruim afgezet om op die manier zoveel mogelijk sporen veilig te kunnen stellen. Diverse rechercheurs van de afdeling Forensische Opsporing zijn sinds 11.00 uur volop bezig met het onderzoek. De verwachting is dat dit nog zeker uren in beslag gaat nemen.

De politie heeft direct na de vondst van het lichaam de familie hiervan in kennis gesteld en hoopt snel duidelijkheid te kunnen verschaffen of het hun dochter is.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten